Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 8 cigalas enteras crudas (1 grande o 2 pequeñas por ración)
- 4 pellizcos de sal
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 - 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 759 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 14.35 g
- Koolhydraten
- 1.19 g
- Vetten
- 13.16 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Mariscada
3h 30min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 dk
Gambones gratinados
30 Min
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones al limón
30 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz con bogavante
1sa