Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 419 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 10.69 g
- Koolhydraten
- 0.75 g
- Vetten
- 4.97 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1h
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Volovanes de bacalao
50min
Cigalas al ajillo
20 min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Pintxo Donosti
15min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min