Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 419 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 10.69 g
- Koolhydraten
- 0.75 g
- Vetten
- 4.97 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Mejillones al vino
30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Volovanes de bacalao
50 мин.
Bisque de bogavante
50 мин.
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1u. 10min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Cigalas al ajillo
20min
Emulsión de patata con pulpo
50 мин.
Tosta de jamón y gulas
20min
Pintxo Donosti
15min