Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate maduro (aprox. 70 g)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 200 g de vino blanco
- 300 g de fumet de pescado
- 400 g de patatas ratte (peladas y lavadas)
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso (cortado en 6 trozos)
- 500 g de lomos de merluza frescos (cortado en 6 trozos)
- 18 mejillones frescos
- 12 gambones crudos enteros
- 12 almejas frescas
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 cucharadita de maicena disuelta en medio cubilete de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 37.81 g
- Koolhydraten
- 16.42 g
- Vetten
- 11.61 g
- Vezels
- 2.53 g
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante
1sa
Fideuá de marisco del senyoret
1sa 10 dk
Arroz empurdanés
1sa
Panellets
10h 30 min
Albóndigas con sepia
1sa 20 dk
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Calamares rellenos
2sa
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Pulpo y rape amariscado
1 godz. 15 min