Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate maduro (aprox. 70 g)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 200 g de vino blanco
- 300 g de fumet de pescado
- 400 g de patatas ratte (peladas y lavadas)
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso (cortado en 6 trozos)
- 500 g de lomos de merluza frescos (cortado en 6 trozos)
- 18 mejillones frescos
- 12 gambones crudos enteros
- 12 almejas frescas
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 cucharadita de maicena disuelta en medio cubilete de agua (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 37.81 g
- Koolhydraten
- 16.42 g
- Vetten
- 11.61 g
- Vezels
- 2.53 g
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Rape con espárragos a la marinera
30min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Arroz meloso con cigalas
45 Min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Arroz empurdanés
1 Std.
Crema con rape y gambas
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Panellets
10h 30min