![Solomillo en costra de hojaldre Solomillo en costra de hojaldre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1794FDE0-81DC-45D0-90FB-2C6C90BB8BFE/Derivates/76D53249-C38C-4595-BE27-227F61640984.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 18.48 g
- Koolhydraten
- 30.76 g
- Vetten
- 33.07 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1h 40min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Volovanes de bacalao
50min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Solomillo Wellington
2h