Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 18.48 g
- Koolhydraten
- 30.76 g
- Vetten
- 33.07 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Salmon en croûte con risotto de limón
45 min
Salmón con salsa de naranja
25min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Bacalao espiritual
45 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 min
Solomillo Wellington
2 Std.