Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas vivas
- 1 cucharada de sal
- 20 g de chalota
- 150 g de vermut blanco
- 50 g de vinagre de manzana
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 6 gotas de tabasco
- 5 g de harina
- 100 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6.24 g
- Koolhydraten
- 1.53 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 0.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30 Min
Mejillones al limón
30 Min
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Almejas a la sidra
15 Min
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1 Std.
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Boletus con foie en papillote
30 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min