Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco
- 50 g de leche
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel y sin espinas)
Bechamel
- 300 g de leche
- 200 g de nata
- 60 g de harina de trigo
- 60 g de mantequilla (y un poco más para gratinar)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 24.95 g
- Vetten
- 24.15 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Bacalao mozárabe
50 λεπτ.
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1ωρ.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 λεπτ.
Salmon en croûte con risotto de limón
45min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 λεπτ.
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Bacalao dorado
25 λεπτ.
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1ωρ.
Solomillo en costra de hojaldre
40 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min