Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pan blanco
- 50 g de leche
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel y sin espinas)
Bechamel
- 300 g de leche
- 200 g de nata
- 60 g de harina de trigo
- 60 g de mantequilla (y un poco más para gratinar)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 24.95 g
- Vetten
- 24.15 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1 Std. 40 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Soldaditos de Pavía
1h 10 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Bacalao dorado
25 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Bacalao mozárabe
50 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Albóndigas de sepia y jamón
1h