Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo y conejo
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharada de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 25 g de vinagre de jerez
- 100 g de cerveza negra
- 1 ramillete de hierbas aromáticas secas variadas (orégano, tomillo, laurel, romero, etc.)
- 1 conejo limpio cortado en trozos (aprox. 1500 g)
Salsa
- 60 g de pimiento rojo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1957 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la mostaza
50 Min
Conejo guisado
30 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con mojo picón
20 Min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10 min
Codornices al limón
45min
Conejo a las finas hierbas
50 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo a la huertana
45min
Conejo a la cazadora
50 Min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.