Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1 conejo entero (1000-1200 g) troceado y salpimentado
- 200 g de cebolla en cuartos y desgajada
- 100 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 3 hojas de laurel secas
- 3 dientes de ajo, sin pelar
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de agua
- 100 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1600 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 31.27 g
- Koolhydraten
- 3.84 g
- Vetten
- 26.94 g
- Vezels
- 1.06 g
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Conejo en doble cerveza
5u.
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Conejo guisado
30 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo a la cazadora
50min
Bonito en escabeche
24h 25 min