Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1 conejo entero (1000-1200 g) troceado y salpimentado
- 200 g de cebolla en cuartos y desgajada
- 100 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 3 hojas de laurel secas
- 3 dientes de ajo, sin pelar
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de agua
- 100 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1600 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 31.27 g
- Koolhydraten
- 3.84 g
- Vetten
- 26.94 g
- Vezels
- 1.06 g
Alternatieve recepten
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Cardo con carabineros
1 Std.
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 Min
Conejo a la cazadora
50 Min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo a las finas hierbas
50 Min