Compatibele versies
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 785 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 18.64 g
- Koolhydraten
- 8.01 g
- Vetten
- 9.01 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cocido madrileño
9 godz. 15 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 godz.
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Albóndigas de sepia y jamón
1 godz.
Bacalao con langostinos
1 godz.
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao espiritual
45 min
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 godz.