Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 40 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 12 cangrejos de río
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 cucharada rasa de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 8.14 g
- Koolhydraten
- 33.16 g
- Vetten
- 17.16 g
- Vezels
- 1.08 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones a la marinera
25 Min
Patatas con almejas
40min
Arroz con cangrejos de río para dos
25 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Fabes con almejas
30 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Sopa de pescado
55min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 Min
Arroz con bogavante
1 godz.