Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 codornices
- 4 dientes de ajo aplastados ligeramente
- 40 g de puerro en rodajas
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de caldo de ave
- 1 sobre de sazonador para paella (5 g)
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de cebolla
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
-
100
g de garrofón fresco
of 100 g de garrofón congelado - 200 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2737 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 36.77 g
- Koolhydraten
- 47.05 g
- Vetten
- 35.52 g
- Vezels
- 4.34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz meloso con cigalas
45 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 godz. 20 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Arroz caldoso con especias
40 min
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Arroz con ternasco y borraja
1 godz.
Cordero guisado con uvas blancas
1 godz.