Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de cilantro fresco
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado y bien escurrido)
- 100 g de queso cremoso
- 500 g de masa de hojaldre (extendida 30x45 cm aprox.)
- 1 yema de huevo (para pincelar)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 5.55 g
- Koolhydraten
- 8.58 g
- Vetten
- 11.22 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Cremoso de ibérico
5min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Pastel de salmón
2h 20min
Gambones gratinados
30min
Rulos de salmón
1h 35min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 Min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1h
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min