Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
of 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 28.68 g
- Koolhydraten
- 3.18 g
- Vetten
- 22.06 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con langostinos
1 godz.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bacalao mozárabe
50 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Pato relleno a la navarra
3 Std. 15 Min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 godz. 10 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min