Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
of 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 28.68 g
- Koolhydraten
- 3.18 g
- Vetten
- 22.06 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo
2h 40min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25min