Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudin
- 350 g de leche
- 60 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear el molde)
- 15 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos pequeños (ver sugerencia)
- 1000 g de agua
- 250 g de patata en dados pequeños
- 4 huevos
Salsa
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 40 g de zanahoria
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Calabacines rellenos de brandada
1h 30min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Bacalao espiritual
45min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Pan de molde de piquillos
2 godz.
Pudin de pescado
2h 15min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4hod. 20min