Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan de bacalao
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas), sin piel ni espinas
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 30 - 40 g de nata líquida
- 25 g de mantequilla
- 30 g de harina
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 ramita de perejil fresco
- ½ diente de ajo
- 500 g de leche
- mantequilla para untar
- 500 g de agua
Pimientos de piquillo al ajillo
- 3 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.61 g
- Koolhydraten
- 9.29 g
- Vetten
- 18.63 g
- Vezels
- 1.13 g
Alternatieve recepten
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Pudin de pescado
2h 15min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45 min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pudin de bacalao
2h 30 min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 godz. 30 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min