![Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/874D6E61-0763-4D84-9E8A-269AB9985C22/Derivates/9EA3FD34-9CE2-42C9-BF5A-17959C96E7B5.jpg)
Compatibele versies
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret relleno con foie
- 500 g de foie gras de pato crudo
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de vino Pedro Ximénez
- 2 cucharadas de brandy
- 1 - 2 magrets de pato abiertos en un filete fino sin piel (400-600 g)
Salsa de Pedro Ximénez con manzana
- 2 manzanas Golden
- 25 g de caramelo líquido
- 25 g de azúcar moreno
- 25 g de mantequilla
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 80 g de zumo de naranja
-
½
pastilla de caldo de pollo
of ½ cucharadita de sal - 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1440 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 godz.
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2h 45 min.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Milhojas de salmón ahumado
3 Std. 15 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min