Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de anchoas y jamón
5min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1 Std. 10 Min
Mousse de salmón
5h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Paté de cabrales a la sidra
4u. 45min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Pastel de salmón
2u. 20min