Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Paté de quesos
15 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6hod. 20min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10 min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Mousse de salmón
5 Std.
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4hod. 20min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Pastel de salmón
2 godz. 20 min