Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ñoras (sin semillas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 1 - 2 cucharadas de picatostes
- 125 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de cebolletas en cuartos
- 1 tallo de apio en trozos (aprox. 50 g)
- 1 escarola lavada, en trozos
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de atún en aceite, desmenuzado
- 150 g de lomos de bacalao desalado, en tiras finas
- 16 filetes de anchoa en aceite
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1425.2 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1h 15 min
Tortilla de alcachofas
30min
Habas guisadas a la portuguesa
50 Min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 Std.
Brazo de patata
45 Min
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Llavaneres
1 Std.
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Panellets
10h 30min