Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de cebolleta en rodajas
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve 20 hojas para decorar)
- 250 g de solomillo de ternera o buey sin nervios, en dados de 4 cm semicongelados
- 1 yema de huevo
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de kétchup
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (y algo más para decorar)
- 8 - 10 gotas de tabasco
- ½ - 1 cucharadita de salsa inglesa
- ½ - 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de alcaparras
- 20 biscotes de pan tostado (mini)
- 100 g de queso manchego semicurado cortado en 20 triángulos
- 3 pepinillos en vinagre en rodajas
- 1 cucharadita de sal en escamas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6.22 g
- Vetten
- 3.03 g
- Vezels
- 0.38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de salmón
10min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1 Std. 15 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 Std. 45 Min
Salsa holandesa
15min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tiradito de lubina
15min
Ceviche de corvina
2h 40min
Tataki de atún
30 Min
Steak tartare
30 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Huevos Benedict
30 Min