Compatibele versies
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas (en rodajas de 5-8 mm)
- 1 trozo de mantequilla de aprox. 2 cm
- 300 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 queso Reblochon (aprox. 300 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1910 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 31.67 g
- Vezels
- 3.22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25min
Pastel de patata
1h 15min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20 Min
Patatas gratinadas con crema de queso
50min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30min
Pastel de tortillas
1h 15min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Pie de pollo y setas
45 Min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Huevos gratinados
20 Min
Huevos a la florentina
40min
Patatas y verduras gratinadas
40min