Compatibele versies
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 de lomo de salmón fresco con piel y sin espinas (800-1200 g)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 50 g de jengibre fresco en dados muy pequeños
- 6 - 8 ramitas de eneldo fresco
- 250 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 140 g de zumo de naranja (aprox. 2-3 naranjas)
- 40 g de zumo de limón (aprox. 1 limón)
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 60 g de salsa de soja
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Salmón marinado con remolacha
48 Std.
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Tiradito de lubina
15min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Tataki de atún
30min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1h 30min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min