Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 15.35 g
- Koolhydraten
- 4.69 g
- Vetten
- 14.96 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 Min
Texturas de gin-tonic
10h 40min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Huevos en cocotte con puerros
40min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Ensaladilla de patata con bogavante
1 godz. 25 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min