Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 15.35 g
- Koolhydraten
- 4.69 g
- Vetten
- 14.96 g
- Vezels
- 1.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Gambones gratinados
30min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min