Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 3 puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 2 zanahorias grandes en rodajas
- 1 diente de ajo
- 6 setas frescas (por ej. setas de cardo)
- 600 g de fumet de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 100 g de salmón ahumado cortado en 4 trozos
- 1 paquete de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido (para pintar el hojaldre)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1642 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 9.61 g
- Koolhydraten
- 19.42 g
- Vetten
- 30.76 g
- Vezels
- 3.47 g
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Crema con rape y gambas
30 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min