Compatibele versies
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de espárragos
- 300 g de espárragos blancos (en conserva) muy bien escurridos
- 4 huevos
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 - 2 cucharaditas de mantequilla (para engrasar el molde)
- 800 g de agua
Salsa de espinacas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de pescado
2h 15min
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Crema de calabaza
45 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Flanes de espárragos
45 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Mousse de salmón
5 godz.
Crema de calabaza con queso azul
30min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Crema de espárragos blancos
25min