Compatibele versies
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de espárragos
- 300 g de espárragos blancos (en conserva) muy bien escurridos
- 4 huevos
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 - 2 cucharaditas de mantequilla (para engrasar el molde)
- 800 g de agua
Salsa de espinacas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 dk
Pastel de calabacín y bonito
4 godz.
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Terrina de salmón con mango
3 godz. 20 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 godz. 20 min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1sa 30 dk
Endibias gratinadas
40 dk
Pastel de atún
4h 55min
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min