![Algas wakame en tempura - Japón Algas wakame en tempura - Japón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0644664A-3D81-4CA5-BEE8-7F6FEA3B6ED8/Derivates/593a07ef-db40-43c1-9455-cc343f137db6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
of 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Tacos de chile vegetarianos
30 min
Rollitos de primavera con algas wakame y espirulina
30 min
Tofish and chips (Tofu rebozado con patatas, puré de guisantes y salsa tártara)
3h 30 min
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1h 10min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1h
Curry verde thai vegetariano
35 min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 Min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 min
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2h 40 min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 min