Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
of 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40 min
Helado de azafrán y pistacho (kulfi)
12h 30min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2u. 45min
Kakigori de melón
4 Std. 20 Min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1 godz. 15 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1sa 20 dk
Curry verde con berenjenas
30 min
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8h
Risotto de cebada perlada
1sa
Berenjenas con salsa de miso
1sa
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min