Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 230 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de azúcar
- 150 g de mantequilla muy fría (en trozos)
- 5 cucharadas de agua fría
Relleno
- 100 g de queso emmental en trozos
- 100 g de mozzarella rallada
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 cucharadita de pimienta verde en conserva (optioneel)
- 40 g de mantequilla
- 100 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pastel de verduras con huevo y queso
30 Min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30 Min
Costrada griega
50min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 Std. 10 Min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1 Std. 15 Min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1 Std. 40 Min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 godz.
Quiche de puerro y queso gallego
1 godz.
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Empanadillas de puerro y queso
1 godz.