Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de pasas
- 60 g de piñones
- 400 g de hojas de espinaca frescas
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de queso roquefort en trozos
-
1
paquete de masa filo
of 1 paquete de pasta brick - 50 g de mantequilla (derretida para pintar)
- 1 huevo batido (para pintar)
-
1
cucharada de semillas de sésamo (optioneel)
of 1 cucharada de semillas de amapola (optioneel) - 50 - 80 g de queso cremoso
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 10.05 g
- Vezels
- 0.85 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1 Std.
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Costrada de espinacas y queso feta
1 Std.
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15 min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45 Min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1 Std.
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 Min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 Std.