Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- mantequilla para untar
- 150 g de azúcar
- 1 - 2 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 250 g de calabacines troceados sin pelar
- 3 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de canela molida
- 180 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de dátiles sin hueso cortados en trocitos pequeños
- 100 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 69.7 mg
Alternatieve recepten
Plum cake de calabacín, chorizo y dátiles
1 Std. 30 Min
Cake de manzana y especias
1 godz. 15 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 Std. 30 Min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 Std. 20 Min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Pastel de calabaza
1 Std. 50 Min
Cake a la cerveza negra
50 min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1 Std. 40 Min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 Std.
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1 godz. 15 min