Compatibele versies
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 1 cucharada de orégano seco (y un poco más para espolvorear)
- 800 g de bonito fresco cortado en dados de 3x3 cm
- 1 pellizco de sal
- 350 g de tomate maduro sin piel cortado en cuartos
- 50 g de agua
- 15 g de alcaparras
- 10 aceitunas verdes sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Marmitako para dos
30 Min
Marmitako
40 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min