Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 300 g de judías verdes frescas en trozos de 6 cm
- 2 huevos (envueltos por separado en film transparente)
- 500 g de guisantes congelados
- 6 alcachofas frescas limpias
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de jamón curado en dados
- 20 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de yemas de espárragos blancos en conserva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1538 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 23.28 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 21.82 g
- Vezels
- 17.28 g
Alternatieve recepten
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Porrusalda con bacalao
40min
Cardo con carabineros
1h
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Cardo con almendras
20min
Acelgas con patatas
45min
Judías verdes con tomate
45min
Menestra de verduras
40min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min