Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de tomillo fresco
- 5 - 6 granos de pimienta variada (negra, verde, blanca, rosa)
- 300 g de judías verdes redondas frescas o planas (lavadas, despuntadas y cortadas por la mitad)
- 4 filetes de pez espada (aprox. 800 g) salpimentados
- 50 g de aceitunas verdes sin hueso en rodajas
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra aromatizado al limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 830 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Dorada a la sal
35 min
Vacío de ternera con menestra de verduras
40 min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Sardinas en papillote
25 Min
Calamares con pisto
45 Min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20 Min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Huevos revueltos con espárragos y gambas para dos
15min