Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pisto
- 200 g de berenjena con piel, en dados de aprox. 1.5 cm
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 3 tomates maduros (aprox. 400 g)
- 200 g de calabacín con piel, en dados de aprox. 1.5 cm
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
Calamares
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de anillas de calamar cortadas en tiras de 2-3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de brandy
- 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 24.18 g
- Koolhydraten
- 13.25 g
- Vetten
- 27.31 g
- Vezels
- 4.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón
25 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Caballa con pisto de calabacín
30 Min
Merluza con patatas
40min
Guisantes con jamón
30 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Calamares encebollados
1 godz.
Sepia con ratatouille
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min