Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de vino blanco
- 150 g de fumet de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 1 cucharadita de pan rallado
- ½ cucharadita de sal (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25.29 g
- Koolhydraten
- 3.38 g
- Vetten
- 13.53 g
- Vezels
- 0.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Rape a la jardinera
40 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min