![Rape con espárragos a la marinera Rape con espárragos a la marinera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7FE70E3-728C-43BE-AB56-71CF3344FAF2/Derivates/650D62D5-2532-4B2E-B9B6-95159114C673.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de vino blanco
- 150 g de fumet de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 1 cucharadita de pan rallado
- ½ cucharadita de sal (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25.29 g
- Koolhydraten
- 3.38 g
- Vetten
- 13.53 g
- Vezels
- 0.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la jardinera
40 分钟
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Calamares encebollados
1小时
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 分钟
Bacalao con langostinos
1小时
Rape al vapor con salsa verde
20 分钟
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 分钟
Merluza al vapor de almejas
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 分钟