Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 35.14 g
- Koolhydraten
- 10.36 g
- Vetten
- 32.72 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 godz. 10 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 godz. 5 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min
Bacalao dorado
25 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 godz.
Albóndigas en salsa española para dos
30 min
Ensaladilla de patata con bogavante
1 Std. 25 Min
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
20 min