Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 35.14 g
- Koolhydraten
- 10.36 g
- Vetten
- 32.72 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1h 40min
Brochetas de emperador con gambones
20 Min
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min