Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 35.14 g
- Koolhydraten
- 10.36 g
- Vetten
- 32.72 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Dorada a la catalana
30min
Bacalao con salsa de mango
30min
Brochetas picantes de pavo
1 Std.
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao dorado
25min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Langostinos con ajo y limón
15 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min