Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 3 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de agua
Gazpacho de mero
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de sepia en trozos (2 cm)
- 300 g de tortas de gazpacho troceadas
- 2 cucharaditas de tomillo seco o pebrella
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de mero en trozos (3 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz al horno
1 Std. 45 Min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1ч. 10 мин.
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Arroz con costra
45min
Mandonguilles de abadejo
1h
Coca de llanda
40min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Monas de Pascua
2ч. 40 мин.
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2ч. 30 мин.
Coca de mollitas
40min