Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 3 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de agua
Gazpacho de mero
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de sepia en trozos (2 cm)
- 300 g de tortas de gazpacho troceadas
- 2 cucharaditas de tomillo seco o pebrella
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de mero en trozos (3 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de mollitas
40min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Arroz con costra
45min
Monas de Pascua
2h 40min
Mandonguilles de abadejo
1h
Coca de llanda
40min
Arroz al horno
1h 45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30min
Caldereta de dorada
40min