Compatibele versies
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 codillos en salmuera semicocidos (1000 g c/u)
- 2 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 - 2 bayas de enebro
- 2 - 4 granos de pimienta negra
- 660 g de cerveza negra (2 botellines de ⅓)
- 1200 g de agua
- 500 - 600 g de patatas de guarnición
- 700 - 800 g de chucrut en conserva (escurrido)
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1820 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Carne guisada con fantasmas de patata
1sa 30 dk
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1sa
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Centollos con cabrales y sidra
1sa
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1 Std. 5 Min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min