Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
- 400 g de agua
Patatas al vapor
- 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
- 600 g de agua
Salsa
- 1 huevo duro
- 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
- 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 150 g de mayonesa
Montaje
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva (para regar)
- 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
- 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
- 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2358 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz asiático con huevos
45 Min
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30 Min
Patatas "de luxe"
30 Min
Arroz tres delicias
40 Min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2h 20min
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1h 40min
Sándwich de ensalada César
20 Min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 Min
Ensalada de pasta, atún y tomates cherry
30 Min
Perritos de pollo con jamón y queso
2 Std. 10 Min
Rollitos de jamón y lechuga con salsa agridulce
30 Min