Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
- 400 g de agua
Patatas al vapor
- 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
- 600 g de agua
Salsa
- 1 huevo duro
- 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
- 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 150 g de mayonesa
Montaje
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva (para regar)
- 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
- 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
- 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2358 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Migas con pimientos de Padrón
30 Min
Pizza wraps
1 Std.
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1 Std. 40 Min
Salpicao (ensalada de pollo brasileña)
45min
Ensalada vietnamita con rollitos de primavera
30 Min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 Min
Patatas "de luxe"
30 Min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Sándwich de ensalada César
20 min
Ensalada de patata con langostinos y salsa cóctel
2h
Papas y aceitunas negras aliñás
25 Std.