Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 722.4 mg
Alternatieve recepten
Judías pintas con chipirones en su tinta
40p
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Rape en salsa americana
1h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Borrajas con gambas
40p
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40p
Sopa de pescado donostiarra
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min