Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 722.4 mg
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1h 5min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Txangurro
1h 10min
Cangrejos de río en salsa
30min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Bonito a la riojana
50min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min