Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 722.4 mg
Alternatieve recepten
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Calamares en su tinta
1h 5min
Cardo con carabineros
1h
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Cangrejos de río en salsa
30min
Tigres
1h
Txangurro
1h 10min
Chipirones rellenos
1h 10min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min