Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 70 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 3 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 2 filetes de merluza fresca (la parte de la cola) sin piel ni espinas (600 g aprox.) salpimentados
- 8 patatas pequeñas
- 8 espárragos verdes (sin la parte dura)
- 30 g de cebolla
- 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Rape en salsa americana
1h
Bacalao con langostinos
1h
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Merluza a la koskera
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min