Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 hoja de laurel seca
- 6 lomos de bacalao fresco (aprox. 180-200 g c/u)
- 30 g de pan frito
- 1 cucharada de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 894 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 6.03 g
- Vetten
- 9.95 g
- Vezels
- 1.56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao mozárabe
50 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Pollo con salsa de almendra
50 Min
Dorada a la catalana
30min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Calamares encebollados
1 Std.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min