Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos, sin piel ni espinas)
- 120 g de cebolla
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 350 g de caldo de pescado
- 160 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 24.94 g
- Koolhydraten
- 67.26 g
- Vetten
- 31.56 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz empurdanés
1 Std.
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Fideuá con pollo y langostinos
30 Min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Arroz con calamares en su tinta
30 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min