Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
of 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2113 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 32.24 g
- Koolhydraten
- 34.41 g
- Vetten
- 26.55 g
- Vezels
- 9.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Alubias con gambas
20 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Judías pintas con verduras
35 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min