Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de bacalao en salazón (ver sugerencia)
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 100 g de pimientos verdes en juliana
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 8 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 557.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min