Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 500 g de almejas frescas
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín
- 4 lomos de bacalao al punto de sal
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2591 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 47.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 618.6 mg
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza a la koskera
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min