Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
-
200
g de gambas frescas enteras sin pelar
of 200 g de gambones crudos enteros - 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 50 g de brandy
- 1000 g de agua
Sofrito y fideuá
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 600 g de sepia
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 4 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharaditas de sal
- 4 sobres de tinta de calamar congelada
- 500 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1007 mg
Alternatieve recepten
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Lasaña de sepia
1h 30min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con gulas y gambones
35min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min