Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
-
200
g de gambas frescas enteras sin pelar
of 200 g de gambones crudos enteros - 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 50 g de brandy
- 1000 g de agua
Sofrito y fideuá
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 600 g de sepia
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 4 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharaditas de sal
- 4 sobres de tinta de calamar congelada
- 500 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1007 mg
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz con rape y gambas
30 menit
Fideuá de marisco del senyoret
1j 10 menit
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Arroz con sepia y cigalas
1j
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1j 15 menit
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 Min
Arroz con calamares en su tinta
30 menit
Guiso de sepia con patatas
1j
Fideos a banda con rape
1j 15 menit