Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
of 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 781 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1911.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Marmitako
40min
Sopa de ajo
40min
Patatas a la riojana
40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Pochas a la navarra
40min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Cardo con almendras
20min
Judías verdes con tomate
45min