Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de aceite de girasol
- 720 g de agua
- 1 huevo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 300 g de patatas en trozos
- 100 g de vino de Jerez seco
- 25 g de guisantes congelados (optioneel)
- 20 - 30 g de pimiento rojo en conserva (en dados de 1 cm)
- 300 g de lomos de merluza fresca (sin piel ni espinas)
-
250
g de almejas frescas limpias
of 250 g de chirlas frescas limpias - 150 g de gambas crudas peladas
- 50 - 60 g de picatostes para servir
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2468 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
Alternatieve recepten
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Ajoblanco
5 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Porra antequerana
1h 10min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Pastela moruna
5h 30min
Emblanco de pescado
45min