Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 12 - 15 dientes de ajo
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 4 lomos de merluza frescos (de aprox. 200 g) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- 150 g de fumet de pescado
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Merluza al cava
1h
Rodaballo con patatas panadera
40min