Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 12 - 15 dientes de ajo
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 4 lomos de merluza frescos (de aprox. 200 g) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- 150 g de fumet de pescado
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min