Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
- 90 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de cayena molida
-
1000
g de fumet de pescado
of 1000 g de caldo de pescado - 1 cucharadita de sal
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2-3 cm, salpimentados
- 170 - 180 g de gambas crudas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Fideos a banda con rape
1h 15min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Fideuá de mariscos
45min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Risotto de calamares y langostinos
1h