Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas de merluza
- 80 g de pan de molde sin corteza
- 150 g de leche
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 25 g de vino blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- 150 - 200 g de harina
Salsa de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 150 g de cebolla en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 75 g de vino blanco
- 450 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3125 kJ / 747 kcal
- Eiwitten
- 24.37 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 47.14 g
- Vezels
- 3.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Patatas guisadas con calamares
40min
Filetes rusos
1h 10min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Nuggets de merluza
30min
Albóndigas en salsa española
55min
Bacalao dorado
25 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2h 10min
Albóndigas de bonito
45min