Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas de merluza
- 80 g de pan de molde sin corteza
- 150 g de leche
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 25 g de vino blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- 150 - 200 g de harina
Salsa de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 150 g de cebolla en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 75 g de vino blanco
- 450 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3125 kJ / 747 kcal
- Eiwitten
- 24.37 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 47.14 g
- Vezels
- 3.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa española
55 dk
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2h 10min
Bacalao dorado
25 min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1sa 20 dk
Nuggets de merluza
30 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 dk
Filetes rusos
1sa 10 dk
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1sa 10 dk
Albóndigas de bonito
45 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min